Werken bij ons

De Seb@stiaan is een katholieke basisschool in het multifunctionele gebouw DokZuid in de wijk Apeldoorn-Zuid. We geven modern onderwijs waarbij veel gebruik wordt gemaakt van ICT. Alle klassen beschikken over een digitaal schoolbord en er zijn ruim voldoende  computers, laptops en iPads.

We besteden veel aandacht aan taal en rekenen en alle leerlingen krijgen Engelse les, verzorgd door onze eigen leerkrachten. We dagen kinderen niet alleen intellectueel uit, maar ook spreken we hen aan op hun creatieve kant. Alle leerlingen van groep 3 t/m 8 doen elke week mee aan een workshop. Leerlingen uit verschillende klassen werken dan samen; zo leren ze van elkaar en ontwikkelen ze hun talenten op alle mogelijke gebieden. Alle klassen krijgen Kanjertraining, gegeven door de eigen leerkracht. Doel daarvan is dat kinderen leren op een goede manier om te gaan met zichzelf en anderen.

Op de Seb@stiaan werken twaalf enthousiaste leerkrachten en een intern begeleider. Samen verzorgen zij dagelijks het onderwijs aan ruim 150 leerlingen. De laatste jaren is het aantal leerlingen flink gegroeid.

Björn Steneker, ouder, over de Seb@stiaan:

“De Sebastiaanschool heeft oog voor het individuele kind. Ons kind wordt echt gezien. Dat wil toch iedere ouder voor zijn kind?”

Leerlingen over de Seb@stiaan:

Eline: “Lieve leraren, lieve kinderen en we werken op tablets. Echt een toffe school!!”

Ohran: “Er zitten hele lieve leraren op school en ik vind dat de meester goed kan uitleggen.”

Er zijn momenteel geen vacatures.